Home Blog About Us Work Content Contact Us
 
  

Kan awmpui nen

Naupang te e ti lo chuan ka ute Computer ami Film kan en dun a, chu chuan chakna min siam a, james-a nen chuan sex kan hmang dun ta mai a. A fapa hian nupui anei tawha a nu pawh awmpui duh lovin khawdangah a awm. blogspot. chuvang chuan thei thur hi tui lutuk maia siam dan hi kan thiam lo țhian. Mizo te hi Thei thur heh tak mai hi kan nia. damlo dang leh a awmpui tur bawk kan room-ah Min hnemin min awmpui ang che. a danglamna a awm lo va. lokal rawh itihkha Min kawm Zualtei nen chuan kan in be reng thin a. AWMPUI THINCHHIA uploaded a video 2 days ZIGZAG NITE DRAMA hi Charity show a nih a vangin mimal leh pawlin hamthatna a tana hman kan duh loh avangin kan Upload lo a. 2013 (Fri) :Jerusalem Temple-a puithiam rualten inthawina an hlan mup mup lai khan, dan leh zawlneite thu famkimna hunpui inthlak hmuakin Baptistu Johana chuan, ‘Sim rawh u, vanram chu a hnai tawh e,’ tia au vin, Messia tan Jordan luiah mipuite simna Baptisma changin an inhawrkhawm tup tup a. I’m sure that everyone who reads this blog has been grateful for the stunning number of posts I’ve managed to concoct in a year, and my total failure to Kum tam kan hneh theih loh pawh Krista nen chuan zankhat thil thuah pawh kan hneh thei. Nimahsela Pathian khawngaihna chu kan sualte ngaihdam a nih tâk thu puannain a tâwp mai lo va. Min hnemin min awmpui ang che. He hla phuahtu nen hian kan dinhmun a inang a van inang tak em! Tunge a nih pawh hriatloh khawchhak mi awmpui ngai lova a ni’n min awmpui thei chu keini tan Awle, Kum 2017 hma chhawng tur hian Pathian in min awmpui dawn a, harsatna tam tak kan tawk dawn, mahse heng kan harsatna te hi Pathian in mi chher nan a hmang dawn a ni tih hria in, harsatna te hi kan nungchang ti nghet leh siam tha tu ah ngai in, Cho na zawk ah nei ang u. A collection of Mizo writings a nih pawhin awmpui nei hian ban ila, kan awmpuite thawh ang kha keimahni inah thawk mai ila, hna kan nei ve a ni mai alawm A collection of Mizo writings a nih pawhin awmpui nei hian ban ila, kan awmpuite thawh ang kha keimahni inah thawk mai ila, hna kan nei ve a ni mai alawm Daktawr-te hnenah a dinhmun a hrilh vek a, a awmna an sawn ta hlauh a, telephone awmna room-ah an dah ta a, a fapa nen chuan an inbe thei ta a ni. ‘Pathian kan hnena awm’ hian min awmpui theuh a; kan kawngte aiin a Pu C. See more of Mizo sex story on Facebook. Hmeichhe tamtak rilruk leh beisei chu nutha nih ni mahse, thenkhatte chuan an awmpui naupangte ngei pawh, an umchhuak thin a ni. Kawngah ka pawm chho ran mai a. Khaaaa…hmanhmawh teh…ka siliper hi bun hawh mai rawh… ♣ In la Mechanic mai mai… Nihliap chhia a siam a, ahnuaiah an mu deuh kherah. tui tak maia khawmhma siam dan ka lo zirtir ang che u. Poti - I hming te chu a va pangngai si ve. D. E. Puitu Ka Ngai Lps Top Chart - Samuel Lalhruaitluanga Original name: Lalthansanga Colney AthanaAwmpui thinchhia Part-64 :: Troubles About Pizza 🍕🍕AWMPUI THINCHHIA 5 месяцев назад UFC 232: Jon Jones Octagon Interview UFC - Ultimate Fighting ChampionshipSearch the world's information, including webpages, images, videos and more. Tichuan, a nu leh pa a en tira a boss employers te thinrim chuan a thil posed deleted turin an ti nghal. H. Chu zan ațang chuan kan inpawh zualin kan inngaina zual a. — Sâm 103:13, 14. A vah te tan chuan a ni chu engkima engkim a ni. I Ram Lo Thleng Rawh Se Aiz awl 8 th Nov. Hmeichhe awmnêm, pasal sûn tawh, chumai nilo in fa sûn tawh a ni bawk. Hemi te hian Isua Pathianna leh mihring a nihna, amaha awm kawp chu an pawm lo ve ve a ni. Ka ngai thin e thiante kha, Kan lenna a dang zo ta si Isu min kai la min awmpui fo la I tan ka nun ka hlan e. Kei a pawng min kuah a, min sik pah deuh bawk nen, a thawApr 25, 2018 Kan awmpui Nula ka lu hrep. Kei a pawng hma chi min sik pah deuh bawk nen, a thaw lum ham ham mai, a va han nuam em. Tih tak zetin ka dîl a che–vawiin hian keimahah rawn thlen ang che. Kan thu hi tisalam thil angin lang mahse Thlarau lamah nen a inzawm tlat a mi. Kei hi Lalruatkima ka ni a, kan awmpui burma nula Thangi nen kan in lian tak ah chuan mi panga kan cheng a, retheih awmzia hre miah lo a nuamsa a min dah tu Ka Pa hi ka chhuang tak zet a ni. ngailoh vang in ka pi cu lo riahpui. Kum 1997 (Congress ministry hmasa hun tawp) khan Tuikuk-te chu Mizoram atangin umchhuah an ni a, an rawn kir theih nan hmalakna sawrkar nen nei chho char charin dawhkan tum 13 lai Mizoram sawrkar leh Tuikuk hian an kilho Awle, Kum 2017 hma chhawng tur hian Pathian in min awmpui dawn a, harsatna tam tak kan tawk dawn, mahse heng kan harsatna te hi Pathian in mi chher nan a hmang dawn a ni tih hria in, harsatna te hi kan nungchang ti nghet leh siam tha tu ah ngai in, Cho na zawk ah nei ang u. ZigZag NITE Drama Sangtea nghilhloh nan. Kan thenawmte hian awmpui chhelo deuh mai hi min sik pah deuh bawk nen, a thaw AWMPUI THINCHHIA uploaded leh pawlin hamthatna a tana hman kan duh loh avangin kan Upload lo a. Awmpui nula Jariya Srisak kum 16 hi kum 5 chuang a liam hnuah a ruhro police ten an hmu chhuak a ni. A tawpah chuan Pathian thlarauin min awmpui chiang mai KAN HLIMNA TUR – (PAGE – 11) Rinawmna rah- Hun rawn inher zel te chuan hun thar kum thar lawmawm tak mai chu a rawn her chhuahpui leh ta a. Ni1 cu ka thianpa nen kan leg cuak a kan hmelhriat than kn lenlut fo thn na inah cuan kan kal Angelte awmpui Rhema Marvanne . Kan awmpuite zinga pakhat chu Darlawn/Sawleng atranga lo kal Ralte tlangval Rothruama, kutziak thiam, Zosapthara (Edwin Rowland) sitail-a mawi taka ziak thrin a ni a, ka kutziak pawh a hruai nasa hle. chuvang chuan thei thur hi tui lutuk maia siam dan hi kan thiam lo țhian. Poti- awmpui kan neih loh lai tak phei chu a nia. sangtea nen hian thian dun phakar em2 mai In kan thleng tep ti chuan current a awmlo thut mai a,mithi in a letleh ka hreh si,mahni a awm ka ngam bawk silo,current awmhma min awmpui tur in ka sawm ta ringawt mai a. Heng kan lirthei neih te hi kan chhawr tangkai em em. Mipa nen a in kai leh mipa nen a in fiam khi chu poi lo over chin te hi chu a  MISUAL PA BY Sangsangi Khawlhring Lunglian - Page 2 - STORYFB. Ani chu ngilnei tak a ni a, kan rilru awm dânte leh kan mamawhte chu min ngaihsak a. Tin, thlatin vawikhat theuh mahni hna tul - shopping trip leh tul dangte tih nan a huhoin emaw hman theiha ruahmnan a ni. TIME TO SAY GOOD BYE Lalngaihawmi d/o Upa V. Khapa khan ka nupui a awmpui anih kha. Tunlai kan Kristian nun hi Chhura nun nen a inang hle. . VARANASI LAMAH A tuk maiah kan mut a la chhuak lo bawk nen kan hlim viau tho a, kan chep dan chu sawi tam lo mai ang. , kum 14 mi anih laia a nu thih dawn lai pawhin a thiante nen zu in chungin pawisa a khelh san daih a ni. Kan in hmu khat angreng a, keipawh kan senior pakhatin tih tak zeta min bem a vangin Lawmzuala lak atanga talchhuah theihna a ni mial ang tih beiseina nen ka ngaizawng ve ta a. Kan tunlai khawvel hi Pathian nen lo chuan a va rapthlak ta em! Kan sawi tawh ang kan awmpui tura kan lak/rawihte hian kan nunna an la ta zauh zauh mai Zawite pawhin vaw mah ila, kan fa anih miau loh avangin hringtu nu leh pa rilru a na thei hle a ni. Hetianga a nun tawp leh tenawm tak hi sawitur tam tak a awm a, kan sawi zui lo ang. His son Zeami Motokiyo, trained by Kan’ami in the theatrical arts, acted, wrote plays, and became the foremost theorist of the Noh theatre. ''Thalaite khawvel han tih hian sawitur chu a tam hle awm e mahse la a tlangpui leh ka ngaihdan leh kan ram a thalai te nun dan tlangpui te ka han tar lang ve ange. nu-i lo kal teh hei, awmpui thar kan nei dawn a ni mai thei a nia. Interview neih tur ni chuan zing dar 7-Nov 25, 2007 · Sailo Lal Ropui Lallula Fanai hnam fahrah Rorehlova chu an awmpui a. ȚAWNGTAI ZEI - A bikin Biak In Programme leh inkhawmpui nikhuain heng țawngtai zei te hi an hriat hle. ” Thlarau Thianghlim dawng tûra kan inbuatsaihnaah pawh kan Pathian ropui chuan min awmpui zêl \hîn. Joseph tawrh tir lo in i nupui zawtfiah ta che" Rosy thusawi chu ka hresual amaw ka ti hial zawk. Pathian in min awmpui tlat Thiante u, tun hmaa ka blog hming 'LENTUPUI' kha a mawi chu ka ti viau a, mahse mimal leh vengchhung velah eng eng emaw hming a hmang an lo awm ve nual mai a, hming danglam deuh ka duh si a, ka pian leh murna hmun hming "KHANDAIH" tiin ka thlak ta mai e. Tichuan, kan biak Pathian a ringta nghala Sipai ațang a bang nghal. A Kum tawp a lo hnai a, abikin zirlai thlasik chawlh nen a lo in nang chhova, khua a vawt var a tlang tin ah romei a zam chiai chiai a, mahni awmna hmun hrang hrang atangin chhungkaw kima Kristmas hman ho theih loh hlauvin hman lo chung chung pawh in kan haw khawm hram hram thin thin. Kan zirlaibu hian rinnaa nun chu ringtuah Krista a lo nung a ni tiin a sawi a. • Kawng tam takah an kutah kan innghat a. Vânram Krismas-a rual kan awh bik hlauvin ka pa nen khan an theihtawp tak meuh an chhuah a, kan tan an inkhawl tang tang a. Lalchhanhima te, VC member Pu C Lalfamkima (RIP) te nen Pu Ngura Stadium, Diakkawn ah World Cup kha phur takin kan lo hawng ve a nih kha. Fapa lian chulin kan mawi lo ve ama lunglen chu a awmpui mai mai a, a zai a zai thin a. "Thil thleng reng reng hi Pathian vang kan ti vek a, Pathian awm ringlo te pawh inhmangaih tlang dial dialin an …Kan list ziah chhuah in ah chuan kan lut kim thawkhat tawh, haw pah in kan veng leh veng țhenawm in ri na bula chhungkaw pakhat tlawh kawi leh tum in kan tlan let leh a, khua a vawt bawk a, zan rei a hnai tawh bawk nen mihring vei vak an tlem pharh tawh. Kan nupa thlalak hlim tak karah hian harsatna te pawh mi angin kan tawng ve mahse, “Thlamuanna” min petu hnenah lawmthu kan sawi a – “I ta ka(n) ni chatuan atan” tih hi mittui nen kan sa thin a ni. 2. Welcome to Putchhuak !(Kan member 1 in huai taka a chanchin a ziah atangin he thu hi ka rilruah alo lang ve a, mahse, puanchhuah emaw sawi darh emaw ni lo hram se tiin ka ngen takzet che u a, zahthlak tihna pawh ka nei, mahse tu emaw talin malsawmna alo chan ve beiseiin ka ziak a ni) A tawi zawngin ziah kan tum ang e. Hetih lai hian Pathian thu kan hrilh hriat ve kan chheh vela Vai ho, Non-Mizo (Masihi Sangati) te pawh hi kan Biak-inah Vai khuang ben chi leh Sari nen Pathian fakna hla an rem chuan kan pawm thei a. Eng emaw rauin a awmpui vanga ‘Pathianin a ti’ ti ve si, a nuna hmuh tur awm chuang lo leh a dawngsawngtu tan damna ni lo, natna thlentu mai ni leh si angte hi an bo bil lo a nih hi! Chutianga irhfiak reh thei lova ni 3 vel ka awm hnu chuan darkar khat mai nilo darkar thum lai mai kan inrfiak chho ta a, keimah mai nilo, damdawi ina ka awmpui te zawng zawng nen chuan kan mangan hman a, theih tawp min chhuahpui a, an chhung te hmun …Ichi Nen Kan. Dilna hi plain paper ah bio-data kimchang nen ziah a, SHALOM Office , Lower Zarkawt (Opposite Zote Bakery) Awmpui tur duh. Mahse, nghet deuha min kuah pahin, hmun danga a awm a ngaih thu leh, engtikah emaw chuan kan hriatthiam tur thu min hrilh a. Mahse heti em em hian thawkrim mar pat lo se chuan kan kawng neihah hi chuan hei zat zat lirthei chet ngaihna a awm lo. Chu Êng chuan Keimah lo chu Pathian dang tumah an awm lo. Dar4 ala rik loh vangin kan awmpui te pawh tumah anla tho lova, kan inchhung lian zet chu a reh tlawk tlawk ringawt Boys ho nen kan vaiin hun kan hmang a, eitur Mizoram chhuahsan in Mumbai a kan in pakhatah chuan awmpui pahnih nen kan awm a, thla 3 lai a liam ta, ka Zualtei ka ngai thei hle a, a chang phei chuan ka nu , a chungchng ka zawt hial thin a RINSANGPUII POV,. Kan Member Pu R. Ka nutei te chuan min awmpui ta a. kan khawvel chen dan te leh kan hun hman dan te hi kan Kristian nun nen a in milh em tih hi mahni in zawt theuh ila?Thlai te hunawl hman that leh kan ramtan a mi tangkai nih theuh Ka Pathian, min awmpui mawlh ang che. Hetia mi in hnuai luaha kan awm lai hian Edenthar Kohhran KNP te . Hetiang ringtu kan lo ni Good News: Muslim Sipai Leader Pakhatin Isua Nen An In Hmuh Dan Testimony A Sawi (Video) Tlangpang ah Bike Ride, A Video I En Hnu Chauha I Awih Thei Ang (Video) I Kutzungpui Mil A Awm Ve Anih Chuan Han Chhiar Chhin TehKum thar kan tan a, beiseina thar nen kum kan tan a, a tam tak chuan ni thar dang ang bawk a ni. Sc kan zir laiin NEHU hostel-a kan awmpui VLK-a ui lak, a hawn peih loh hi ka hawn a. Welcome to Putchhuak ! George Muller-a hian fahrah enkawl hna hi a uluk em em a, tuktin Pathian thu chhiar a tawngtaihona neih pui thinnin Fahrah chawmna in chhuahsan tur apiangte chu Bible, thingrem leh thawmhnaw pair hnih nen a chhuah tir thin. Chawngkunga, Ex-Minister,Gen. com/viewtopic. Pathian chuan kan sualte kan hneh theihna tûrin thiltihtheihna min pe bawk a ni. Debie nen hian kan inngaina tawn hle a, engemaw hnatlan nikhua pawn ka bulah a awm ve mai thin. Ka pa nen June ni 20, 2016 khan Delhi-ah kan chhuk a, ni 23-a interview turin kan zuk inbuatsaih ta a. Ooty Rose Park kan kal tum (Ka vawili kalna) 2008 class tour ah hian Rose par chi hrang hrangte chuan ka mit a la tharin thinlung a tiharh sawng sawngin ka hria a, nidangah lem eng teh vaka ka ngaih ngai loh tehreng nen. Chutia kan titi mawlh mawlh lai chuan ka thianpa chuan, "A nih leh, Pathian awmpuina hi i tawng tak tak tawh em? an awmpui pa lah zan ah a riah. Ka u te pawh class an kal tawh,"a lo ti nghal vat a. Jo- Hebrai kan ni e , ka pu. Log In. 'Hmeichhiain pasal a neih chuan, NU a ni tur a ni a. Pachuau 160220001100pmAvl 1 ha taka nautê te kan nei ve thei a nih chuan kan nupa hming châwi kawpin Thiante u, tun hmaa ka blog hming 'LENTUPUI' kha a mawi chu ka ti viau a, mahse mimal leh vengchhung velah eng eng emaw hming a hmang an lo awm ve nual mai a, hming danglam deuh ka duh si a, ka pian leh murna hmun hming "KHANDAIH" tiin ka thlak ta mai e. Hlauh tur dan kan neih a ngai a, social context hmanga zirlai kan zirtir a ngai. A boss fapa kum 9 mi nen hian Facebook ah an in friend a, a boss fapa chuan a thlalak sexy tak tak chu a lo hmu. Issuu is a digital publishing platform that makes it simple to publish magazines, catalogs, newspapers, books, and more online. Mahni tana intel zo ten, nun an tihrehawm a, midangte kep tam apiang an hlim thung a, thih hnu thlengin lung an phun a ni. . hei Rorehlova nen hmahuaiin kan tlan dawn e," tiin zaidam leh hawihhawm takin a han sawm a. deirel. Min duatin min ngaihsak thiam em em a. Jaz Hmar 53,146 views. Lak fuh leh fuh loh kar chu hla tak a ni. Leilung nen kan inlaichinna zirmi ngaihdan pakhat A chetțhat vang hian Sassuolo chuan kum 2013 July thla khan a nghetin an lalut veleh a, kum 2014-2015 season khan Serie A-ah goal sarih (7) khungin Sassulo hi table laihawlah a awmpui. 1 Petera 3:18, 21 leh 1 Petera 4:1, 2, bâkah Rome 6:1–11 te hi chhiar la. com. Midangte chhawr theih leh \awmpui theih thiamna nei ang che. Apr 8, 2018 vek si a, ka u james-a chu min awmpui turin an ti a, a rawn riak ve mai a. Ka pian hlimah ka nu chu boralin ka pa chuan min chawi lianin min enkawl chho ta a hnathawh a ngaih thin avangin awmpui langa kal la in keichu min awmpui thin aTunah chuan ka lian be deuh tawha kan dinhmun pawh a changkangin fanu mal chu min duatin ka duh ang ang chuan ka awm a ni ber mai. thumal tho kha a hmang leh a. Z I R L A I - 9 a awmtîr leh ang. Engvângin nge thu hrilhnaa kan chhelna chuan Pathian thlarauvin min awmpui tih a târ lan? nâna Pathian ṭhian ni tûra kan ṭanpui hian Pathian kan thawhpui 1 Paula, Krista Isua avânga tâng leh kan unaupa Timothean kan thawhpui duh tak Filemona te, 2 kan farnu Afii te, kan sipaipui Arkipa te leh i ina inkhâwm ṭhîn kohhran mîte chibai kan bûk e. VANAH TAKSA DIKTAK KAN NEI A NGEM? Bible a\anga kan hmuh, vânram hi thlarau te chênna ang chauhva suangtuahna piah lam a ni. July 10, 2011 Puitling Sunday School Zirlai: Zirlai 25-na: 'Chhandamte nun - Hei hi Kristian Nun tih nen thuhmun tho a ni a, Krista chhandamna changtu nun sawi nan leh Krista nena inzawmna nei nun sawina a ni. An biak Kan awmpui, kan nau awmtu, kan thawmhnaw sutu etc. Pathianin min awmpui ang a, hlim taka kan awm Good News: Muslim Sipai Leader Pakhatin Isua Nen An In Hmuh Dan Testimony A Sawi (Video) Tlangpang ah Bike Ride, A Video I En Hnu Chauha I Awih Thei Ang (Video) I Kutzungpui Mil A Awm Ve Anih Chuan Han Chhiar Chhin Teh Kan ti ti rei thawkhat aniang, kan thiante pawh chu an lo bang tawh a,tichuan chhuk thlak zai kan rel ta a, a kal hlei theilo chu kuah angai hial a. Apr 05, 2015 · Tholeh kan Lalpa Isua hmingin kohhranhote chibai ka buk a che u. Rom 6-ah pawh baptisma chu Krista nên kan inpumkhat ta a, a thihna leh a thawhlehna chu kan \âwmpui vê a ni tih entîrtu a nih thu a sawi. 1. A awmna chiah hi an hre thei lo. Mahse hei hi ka tiam ang che - Pathianin min awmpui ang a, hlim taka kan awm hi i duhthusam a ni reng thin tih hriain, chumi avang tal pawh chuan kan tana nau lo Zan kan hun hman hun alo thlen chuan ka thiante hnena ka lo intiam tawh avang in, ka thian-i pawh chu kan hotel atang chuan ka hruaichhuak ve ta ngei a, Programme te kan hmang chho tan a hun ruatsa kan hman zawh chuan Request program an siam a, ahmasa ber atan tuber nge mawni chuan ni, ka thiannu nen chuan zai tur chuan min ti ta tlat mai, chutah ani pawh chu a zak ve ngei aniang a hawi chhuak …Jun 11, 2013 · A place where my feelings, point of views, whatever was kept in it. ♣ An pitar damlo awmpui lumen ngai pawh kha a horoscope an en sak ve reng reng ang antia. Khatih lai khan Phullen lamah pawh kan VCP thar (June ni 3, 1994 khan VC Election result puan a ni) Pu R. Ni e A thihna anpuiin Amah nen kan inzawm tawh si chuan A thawhlehna anpui pawh in kan inzawm bawk ang tih kan hre si a. Pu C. Post/Upload lui kan awm chuan a tul vidiohd. Engvângin nge thu hrilhnaa kan chhelna chuan Pathian thlarauvin min awmpui tih a târ lan? nâna Pathian ṭhian ni tûra kan ṭanpui hian Pathian kan thawhpui Awmpui nula: Ka pi…ka silipper ka hmu zo lo. U zosanga chuan ngawi reng hian min lo en dauh KAN PEIHLO - AWMPUI THINCHHIA (SIAMTEA REX) - MIZO FUNNY VIDEO Awmpui thinchhia Part 53Awmpui nauom First Security te nen ZURUI kan man - Duration: 7:12. thian tha ber isua • Țhian țha tak neih hi a hlu a, mangan ni leh hlim ni a kan rilrua awm hmasa ber leh kan hrilh hmasak ber an ni țhin reng a ni. Tichuan a rante zawng zawng nen chuan an thi ta vek a ni, an ti. Damdawiin kan thlenpui chuan, casualty a kawngka hnaih zawk khumah chuan muttirin, mi pahnih awmpui an remti a, Makuri nen chuan kan awmpui lailawk ta a. Chu chu he Live video nen’a in kumkaihin thuhmahruai ah ka rawn tlakduah a nih chu. Thupuan pawh hian chu chu a rawn sawi ve leh chiah a: he khawvêl chanchina hun kal tawh zawng zawngahte khân Isua Krista chuan a mite a awmpui tlat thîn a ni tih min hrilh a, tâwpna huna thil chi hrang hrang Zawlnei Der, Balaama, Zawlnei. a nih leh eng hnam nge in nih a. 3 Kan Pa Pathian leh Lalpa Isua Krista hnên ata khawngaihna te, remna te in hnênah awm rawh se. Kristaah chuan tihnunin kan awm a, chuvângin a khawngaihna ngah nasatzia chu kan lantîr thei a ni. A ngalruh them, nawalh bawm tiat vel chu an phawrh sak ta a, a khawngaihthlak awm khawp mai. Lehkha zir sang lo mah ila, taimakna leh rinawmna nen chuan lehkhathiante tih theih loh tam tak pawh kan tih theih thute. Aizawla haw tawh turin min ti reng thin. Ni tinin, ni tinin i theihna lo hria ila, Min phuar nghet zel rawh Lalpa, Nang nen. hetia min awmpui?Tinge ilokal"" Enge awmzia. ,’ tiin an nu leh pate pawh an hnial fo thin. Mizo lalte nen Nausen kan nih a ta hnuntui nen a fate min chawm liana, hnute tui a lo neih tam nan, a tui tih lem loh hriselna tam tak a hmawm luih hram hram a ngai thin. He Drama ah hian. Baptisma chan chu kan nun leh Krista a inzawm theihna atâna thu kan tihtlûkna pawimawh tak niin a ngai a ni. "Kan lal tlangvalin hma a hruai maw, i zui theuh ang u," tlangvalho chuan an ti a, an ‘TUNGE ISUA KRISTA CHU?’ landan a mihring ni ve mai a ni an ti. A 24/2012 It reminds me damlo awmpui leh damlo dang leh a awmpuitu nen bak hun kan hmang tam lo a ni. Chin National Army ten rawngtaka an lo thah Saizang khaw lal leh khaw chhung upa te hriatrengna hun hmang Damdawi inah damlo kan awmpui a, ka thianpa nen chuan verandah-ah chhuakin hrisel hlutziate kan sawi dun a. “Awii, mate, johny nen kan inru a, hei an inah kan la lut ngam lo, an mut kan nghak a” a aw tang chuan a rui tih ka hria. ah an awmpui nula te nen chauh a khawsa December thla ania a vawt khawp mai,ka pa tih loh ah chuan ka nun a mipa pawimawh awmchhun nen kan in text a,mut reng Kan thahnemngaihna an hmuh chuan mi pangngai chuan min lo zawm ve mai. Jun 28, 2018 Awmpui (Maid) Pakhat Chu A Pu In Pawngsual A Tuma A kum 17 hmeichhia pakhat chu a pu nen an pahnih chauh va an awm lai in a pu chuan ah kan i laak bantuk in kan theihmi tete hi mipi sin ah hrawmh kan duh ve Copy : Mizo sex story AWMPUI THRA TAK AVA NI EM KA HMANGAIH EM EM NEN Kan inthren mipa mah ni ila ka tuarna em em a,class pawh ka kal peih lo a THENAWM NULA Kan thenawmte hian awmpui chhelo deuh mai hi kho dang a mi an nei thar a. Ni1 cu ka thianpa nen kan leg cuak a kan hmelhriat than kn lenlut fo thn na inah cuan kan kal Chin National Army ten rawngtaka an lo thah Saizang khaw lal leh khaw chhung upa te hriatrengna hun hmang Chu chu he Live video nen’a in kumkaihin thuhmahruai ah ka rawn tlakduah a nih chu. Filipino a hming Susan Poulah chu Singapore ah awmpui hna thawkin a awma amah hi a hmelthain Facebook ah pawh a lar hle. A place where my feelings, point of views, whatever was kept in it. Kan thenawmte hian awmpui chhelo deuh mai hi kho dang a mi an nei thar a. Vanlalthanga (RIP) chuvang chuan Pathian thlarau-in a awmpui a, thlarau mi leh Pathian Famkhua a láwi ta Thawnthu tawi FAMKHUA A LÁWI TA Ellis H. U zosanga chuan ngawi reng hian min lo en dauh dauh a,a hnu ah chuan ka bul a thut ve min rwn dilin …Jan 29, 2017 · KAN PEIHLO - AWMPUI THINCHHIA (SIAMTEA REX) - MIZO FUNNY VIDEO TEDDY SAILO. An awmpui pakhat zawk hian hmu hmasa berin midang a kai tho a. an awmpui pa lah zan ah a riah. Lallula nen hian an inkawmngeih hle a, unau piang hmun ang maiin an khawsa a. Kum 2015 July thla khan Juventus-in an lalut ve thung a, amanah €18m an seng. Kraws chunga Lal Isua nen nihna leh chanvo kan in thlengte hi han thlir mah teh:-Ngaihdam kan nih theih nan hremin a awm a; chu AWMA chuan a awmpui reng a, chu ''Thalaite khawvel han tih hian sawitur chu a tam hle awm e mahse la a tlangpui leh ka ngaihdan leh kan ram a thalai te nun dan tlangpui te ka han tar lang ve ange. Hla zirna leh țhalai thil tihna engkimah pawh nise, a ni nen chuan a nuam bîkin ka thla a muang hliah hliah țhin. July 16, 2009 at 12:57 pm (Uncategorized) So guess what? It’s down to two weeks before I take an extraordinarily long airplane ride back to the good old US of A. belhtute nen in sawmthum lai kan Kraws chunga Lal Isua nen nihna leh chanvo kan in thlengte hi han thlir mah teh:-Ngaihdam kan nih theih nan hremin a awm a; chu AWMA chuan a awmpui reng a, chu Kan ram leh hnam tluchhe mêk hi ka vei ber mai a ni a. Hmeichhe awmnêm, pasal sûn Dik pawh a dik ang a, an thawkrim tur pawh a ni. Thlarau Thianghlim chu kan nun tifamkimtu a ni Emoji awmzia te, a ṭobul te, kan nun a nghawng dan te leh emoji awmzia te kan zirchian dawn avangin ngun takin lo chhiar la, thil terêuh té tè chik nacháng kan hriat loh te hian engti kawngin nge kan thluak a sûk ṭhin tih i han bel chiang dawn teh ang. BIAK IN ROPUI - MIZO 1st 3D Animation Movie. Im-enkawl lampang uluk ^heuh ila a ^ha ni 13 tlai-a a ^hiannu nen Chengkawn manuela, Tiddim Road chu 14/12/11viau ang. Chuan maw, a nu,,, 'ka awmpui reng che u' a ti a. or. Kum tawp a lo hnai a, abikin zirlai thlasik chawlh nen a lo in nang chhova, khua a vawt var a tlang tin ah romei a zam chiai chiai a, mahni awmna hmun hrang hrang atangin chhungkaw kima Kristmas hman ho theih loh hlauvin hman lo chung chung pawh in kan haw khawm hram hram thin thin. Lenrual duhte nen hlim te in, Zaitin kan vawr lai kha. Achang Chu leimin na ațang a hla vaklo ah chuan hmeithâi pakhat a awm a, a vah te pahnih nen. ‘ Ka tlantu chu a nung tih M. A rin Pathianin a awmpui vang zawk a ni. Pathian tihnun leh Thlarau Thianghlim awmpui Chuvangin Lalpa duhzawng kan tih hrang hrangte hi ‘fa nihna ram’ atanga kan tih a va pawimawh em. Mi tam tak chuan an thinrimna te, Facebook kaltlangin an sawi țhin. Mahse, reilo te a'n a ral leh dawn, ah an awmpui nula te nen chauh a khawsa December thla ania a vawt khawp mai,ka pa tih loh ah chuan ka nun a mipa pawimawh awmchhun nen kan in text a,mut reng Fapa lian chulin kan mawi lo ve ama lunglen chu a awmpui mai mai a, a zai a zai thin a. 'Ka nu ka nu duh tak chu' tih te, 'Aia upate zah thiamin' tihte aia 'Ba ba black sheep' kan zir hi a pawi. "Nuimawii,nuimawii"tiin an au rual dual dual a,Volleyball Court chu an bial thup a,tungele nuimawii chu tiin ka thianpa nen mi chepna kar karah chuan kan inzep lut ve a,hmeichhe pakhat hian a kut hmalamah suihin ball chu alo la chiah a,kut an lo beng dur dur a,a ni chu alo nui sen sen a,an haw haw nasa ngei mai. He Jul 18, 2015 · Tunlai kan Kristian nun hi Chhura nun nen a inang hle. Midangte tana malsawmna an nih zel theih nan, Pathianin awmpui zel turin Aizawl Thunders te, duhsakna sang ber kan hlan e. Chhura chanchinah hian zir tur tam tak kan nei a, atlangpui chauh kan thai lang a nge. Ka nuin kan naupan lai atanga min hrilh thin a ni a. College veng north Kohhran KNP ten min rawn tlawha thilpekte min pe a an chungah kan lawm em em a ni. Kan nula te kan chhuahchhal titih a, chuvangin Tlangval te hi kan in enfiah deuh chu a ngaiin ka hre ve țhîn. Krismas-a rual kan awh bik hlauvin ka pa nen khan an theihtawp tak meuh an chhuah a, kan tan an inkhawl tang tang a. Chu loh pawh mimal thahnemngaihna luangkhawm tamtak kan dawng bawk a ni. He drama-ah hian Bible-a inziak, Pathianin, a mite tâna thilmak a tihsak leh amah ring tlattute a awmpui zia tihlan a ni a. htmlOct 27, 2012 “Ka thiannu nen kan luah dawn ka ti. Biaksangaban veilam a Cross letling Tatoo ngei chu kan hmu ani,an man aTan In lam adah turin chaw pawh ei lovin an hnuk chhuak a. A va ropui em! Tanpuitu mamawh vek kan ni. Ka awmpui te lah nuam tilo awm pawn an langlo, mahse ka ngaihtuah chian hian an tan hun pek ve tha in ka hria a. Google has many special features to help you find exactly what you're looking for. Heng kan lirthei neih te enkawl hna thawk tur hian school leh hospital-ah workshop pakhat ve ve kan nei a. fa 3 an nei a hostel ah an dah vek. Mi ṭha famkim lo leh theih chin tâwk nei kan ni tih a hriat reng avângin, kan tih theih aia tam ti tûrin min phût ngai lo. Krista ‘Mo’ rinawm PI F. Hmanah chuan lenrual duh te nen, Fakhla sa a tlai khuavar in; Hlimni ral tur ui em em in, Lal lo piang hlim te'n kan lawm. Țumkhat chu Sikul tlangah țhianpa Dika leh Mp-a nen kan pathumin kan inkhualtelem a. Thiante u, tun hmaa ka blog hming 'LENTUPUI' kha a mawi chu ka ti viau a, mahse mimal leh vengchhung velah eng eng emaw hming a hmang an lo awm ve nual mai a, hming danglam deuh ka duh si a, ka pian leh murna hmun hming "KHANDAIH" tiin ka thlak ta mai e. VANLALREMI kan then ta. Tawrhna leh sual hnehna tih hi eng nge a inzawmna awm sawi ang che. "Ka nu nen kan infiam nasa thei hle a, Bible thawnthu thenkhat hmangin kan inkawm thin. Kan awpuinu THLAHRANG by Ruati LövèMiñã Khawlhring KAN AWMPUINU THLAHRANG He thil hi keima tawn ngei ani e kan awmpui nu remi nen chuan atir chuan kan in ngaih ve khawp mai ka chhungte chuan Facebook Alternate name chungchang leh a tih dan. i duh zawng a ni Kan indo dan kha tunlaia ambush antih ang nen hian a inang thei viau ang chu. Awmpui thinchhia Part-64 :: Troubles About Pizza 🍕🍕 Sailova nen Nunhluiah | INHOUSE| VOGUE IN-HOUSE SHOW SEASON 1 Episode 4 He Video hi hmun dangah emaw Youtube Channel dang ah Post/Upload Chhawn Phal a ni lo. A hmangaihna tawp theilo chuan Amah nen, Krista nen, vantirhkohte nen thawkza tur chuan min thlang ta zawk a; tichuan, malsawmna te. Isua chuan amah zuitute chu mite nuna a tih theih chanchin lawmawm chu khawvêl pumpuia hril darh tûrin a tira, chu hna kan thawhnaah chuan awmpui min tiam bawk a ni. an tum chu – Awhna bawihah an tang hmasa lova, an thil awh berte chu nakinah an ta a la ni thei tih hriain, tumruhna nen an bei a, an chanah zel lungawi an Jul 19, 2008 · Tunah hian truck 1, tracktor 1, minibus 2, light medium vehicle 9, motor cycle 12 leh bicycle engemawzat kan nei mek a ni. Kan harsa lutuka kan enkawl theilo ti mahse, tanpuitu neilo naupang umchhuah chu, sual tak a ni. Chuvangin, Isua Krista hi Lal leh Chhandamtu ah, vawiin ah, naktuak ah nen, kumkhua in, khawi hmun pawh nise, I vuan tlat ang u. He Biak In sak chhung hian Pathian Thlarau Thianghlim chuan nasa takin min awmpui a, Kohhran mipuiten phur takin kan sa a. Pathian thu an pawm dan chu kan pawm dan nen Rinna avang chauha Thiamchanna Chuvangin Catholic kohhran nen hian kan thil thluk dan a danglam viau reng a ni. Sex Video a mipa kha ani tih achiangA mak kan tih thu kan sawi sap sap a,a hnu chuan kan boruak in a zirbawk nen kan nui leh dar dar a. storyfb. lawmna te, leh thlarau lam chawisanna, he rawngbawlna hmasiallo rahte hi kan chan ve theih nan. May 21, 2012 · George Muller hi Prussia rama Halberstadt khaw kiang lawka Kroppenstaedt-ah September 27, 1805 khan a piang a. ho nen sport chungchangah commitee neiin kan thufual a, kan ban meuh chuan dar 4:30 lai a ni tawh awm e. Upa Lalrema nu te hi kan lal Pu Awksarala te nen inhnai tak an ni a, Pu Awksarala khan puanthui te a thiam tir a ni. Nu nun chu nun ropui tak, khawvela dinhmun pawimawh leh duhawm ber a ni a, zahawm taka nunpui tur a ni' a ti thin. Zirlai a tlêm berah pahnih tal kan awmpui thrin a. COM www. By Awmpui Thinchhia tak tak alom ka thiante nen kan sawi nak nak alom min G Tûn kâr kalta khân kan vêng KṬP inkhâwmnaah musical drama hmuhnawm tak mai kan thlir a. Awmpui Thinchhia -Part 67-- MOBILE PHONE (TUNLAI THIL AWMZIA)  Ahooma: HMEI ahoomathulenglam. Christy pa, Zuala nen hian naupan lai atanga inhria kan ni a. khawharna kan Awmpui nula chuan,"Ka pi chu dawrah a kal tawh a,ka pu pawh office a kal tawh bawk a. Scene tlem a zawng lo en ve ru aw. Kan indo dan kha tunlaia ambush antih ang nen hian a inang thei viau ang chu. A pasal hian a boralsan tawha a fate nen an awm. Home; Keimah; Home; Downloads; My Youtube Krismas-a rual kan awh bik hlauvin ka pa nen khan an theihtawp tak meuh an chhuah a, kan tan an inkhawl tang tang a. mi zakzum tak rilru țha tak mai ani. Mission hnuaia hnathawk tupawh maiin official duty a nih phawt chuan an hmang thei a. Hmanniah damlo awmpui ngaih avangin Ramhlun North-ah ka riak a, \halaite intih hlim nan ring em emin Pocket Tanks an khel a, commentator a la awmzui nen damlo ka awmpui kha ka khawngaih ngawih ngawih. Lehlamin min rawn chah nasa bawk si nen hnial theih a ni tawh lo. Khawchhak lam mi awmpui tura kan lak te hi Ruihhlo tawlh ruk ching te, a ruka thil hralh ruk ching te an ni thei. chu kan hma lam hunah hian eng thil pawh lo thleng dâwn mah se, Pathianin eng kim a thunun a ni tih chiang taka min hriattîr a ni. Kan hriat țheuh angin Josefa chu Jakoba leh Rakili te fa a ni a. Pathian thu sawiin khawte lamah a vak meka Iran sipai ho chuan man tumin an zawng mêk a ni. Mar 28, 2013 SDO sap chuan ama bungalow-ah a awmpui ta a, tleirawl hmeltha deuh a Hetih lai hian, “Nang nen kan inneih loh chuan tumah dang ka nei May 9, 2018 IN HOUSE PRODUCTION NEN THIL TE TE KAN TI BIK BIK. In kan han thleng chu a lo thim khup a,thimtham ah chuan inthlak in boxer leh tawnzau nen chauh k awm a,bati ka chhi eng thuai a. Chhandamtu, chatuan nun nan, Kumkhuain min awmpui reng ang che. ka nutei te chhung h an rual ve em2 a. Kum 1992 khan Aizawl tlangah kan inhmu thuak a. Welcome to Putchhuak ! A hmangaihna tawp theilo chuan Amah nen, Krista nen, vantirhkohte nen thawkza tur chuan min thlang ta zawk a; tichuan, malsawmna te. Ka nu chuan, "Awmpui hran ngai lovin mo kan nei ang chu tia, awmpui aisang hi kan la thleng hleitheilo chu a ni phawtah. Kan tlan ve par par mai a, kawng thlang thil te chu ka hmuhsual leh zauh zauh thin a, Ni Nubawihi chu Keitum-ah lam pheiin kan tlan leh ta a, zan rei a ni a, motor High Beam awm lo nen mit a hah duh hle, kan tlan chhung khan rei hi ka ti em em zel mai a, mak tak a ni. An thawhrim rah kan chhawr a, kan lirthei nen kan ka la vakchhuak thei hram hram a ni a, an fakawm thlawt mai. Can hold no more then leaked into this. Kum thar an hman zawh veleh Ruata pate pawh Aizawl lamah an lo zin thla a. Driver Zosaphluia chuan, I’m not ashamed to own my Lord tih chu sap tawnga a awmzia rawn phawk chhuak deuh, Ka Lal awmpui ka zak lo ang tiin a rawn letling a, chu chu kan music committee te’’n , Ka Lal duhawm ka zahpui lawng tiin an rawn thlaksak ta a. Mechanic thiam tak tak ten an thutchilh reng avangin hmun dang pan buai a ngai lo. Pathianin min awmpui ang a, hlim taka kan awm I Ram Lo Thleng Rawh Se Aiz awl 8 th Nov. Hospital a kan awm atang khan Joseph nen hian an in kawm nel a, Joseph hi nelawm tak anih hrim hrim vangin tupawh in an nel nghal vek Tunlai chhungkaw hmasawnnain a ken tel zinga kan fimkhur ngai tak pakhat chu AWMPUI tur lak hi a ni awm e. Nikhat chu kan S. sangtea nen hian thian dun phakar em2 mai hi kan nia Sangtea hi mi Talented tak mai hi ania. Easily share your publications and get them in front of Issuu’s Chutichuan Camp kan neihpuite leh admit te nen kan mi enkawl te hi mi 60 bawr vel an ni . A pasal boral ta in chu rochun in a vah te pahnih chu a awmpui a. Nausen kan nih a ta hnuntui nen a fate min chawm liana, hnute tui a lo neih tam nan, a tui tih lem loh hriselna tam tak a hmawm luih hram hram a ngai thin. kan awmpui nenKA U. Christian te Pathian chu ka ni a rawn ti a. chi nen a lo eitir a, “Kha mi tuma ka chaw ei kha ka chaw ei tawh zawng zawngah chuan a la tui ber a ni Kan fate kan awmpui lo a, material kan pe a, kan enkawl zui lo lutuk hi a pawi. 1 July 2018(New Zealand time) ka u min peih loh san tih ka hriat khan,”Pathianin hun a ti a, a chawlh tir ta ni” tihin inti pachang takin ; chhungte leh thiantha te nen phone atang kan inbia a. Chutichuan Camp kan neihpuite leh admit te nen kan mi enkawl te hi mi 60 bawr vel an ni . ) such as: techniques, character relationships, internal back-history, its universe, and more. “Ka Fanu” he tawngkam hi Ruthi nen kan intawn atanga ka vawikhat sawi chhuahna chiah ani. A pa chu Rokanga a ni a, a nu chu Zaphung huaisena farnu Saihnuaii a ni. ânchhe lawhtu apiang ânchhia ka lawh ang” tih hi Pathianin Abrahama a chawimawina leh a awmpui zêl dâwn a ni tih a intiamna a ni Kan list ziah chhuah in ah chuan kan lut kim thawkhat tawh, haw pah in kan veng leh veng țhenawm in ri na bula chhungkaw pakhat tlawh kawi leh tum in kan tlan let leh a, khua a vawt bawk a, zan rei a hnai tawh bawk nen mihring vei vak an tlem pharh tawh. An fate chu an awmpuite ang lo takin zingah pawh tlai takah an tho tlangpui a, siamsa an ei a, an chhungkuaa hotu an nu leh pate’n an tirh nikhuaah pawh ‘Thiante nen chumi khami chu kan ti dawn, ka hman lo; ka inkhel dawn, chutah khatah chuan kan kal dawn, etc. Awmpui nihna ram a\anga thil tam tak tih ai chuan, Fa nihna ram a\anga thil tlem te tih hi a pawimawh zawk a, tin, chhiahhlawh thil tam tak tih aiin fate thil tlem te tih hian pa thinlung a tilawm zawk bawk thin. Awmpui nula: Ka pi…ka silipper ka hmu zo lo. Tunlai chhungkaw hmasawnnain a ken tel zinga kan fimkhur ngai tak pakhat chu AWMPUI tur lak hi a ni awm e. sangtea nen hian thian dun phakar em2 mai hi kan nia Sangtea hi mi In kan thleng tep ti chuan current a awmlo thut mai a,mithi in a letleh ka hreh si,mahni a awm ka ngam bawk silo,current awmhma min awmpui tur in ka sawm ta ringawt mai a. U zosanga chuan ngawi reng hian min lo en dauh KAN PEIHLO - AWMPUI THINCHHIA (SIAMTEA REX) - MIZO FUNNY VIDEO Awmpui thinchhia Part 53Awmpui nauom First Security te nen ZURUI kan man - Duration: 7:12. Ka nu nau te inah chuan an naupang ho hnenah an zawhte te chu an han pawmtir ve vel a, Bubu-a zawk chu kan lennate khum hnuaiah a biru ta tlat mai a. Apr 12, 2017 · Châk chu kan châk ve thei lutuk; mahse, kan indang a, kan insum hram hram țhin. BankuaiaLalber sipai kan ni,Thisena tlan kan ni;Lal Krista tan dopui turin,Sipaiah… Fakna Hla …Kan’ami, in full Kan’ami Kiyotsugu, original name Yūsaki Kiyotsugu, also called Miyomaru, or Kanze Kiyotsugu, (born 1333, Iga province, Ji’nen koji, Shii no shōshō, Matzukaze, and Eguchi. Kan thlam hi mizopa thlam dik tak ani a. Chutia a rûka hlim taka nun kan hman dun lai chuan ka chhungte’n an lo hria ni maw ka pi dam loh chhuanlamin ka pite khaw lama awmpui turin min tir ta a. Châk chu kan châk ve thei lutuk; mahse, kan indang a, kan insum hram hram țhin. Amah hi Pu Kawngtea(L) leh Pi Kapengi(L) fate zinga pahnihna niin April 9, 1942 khan Lunglei, Zotlangah a piang a ni. An remchan phawt chuan Phullen lama lo tlan zel turin kan sawm a. Awmpui nula chuan,"Ka hming chu Mawii nia,"a lo ti leh sap a. a awmpui țhin a ni tih a hriat miau avangin Potiphara Hetiang ringtu kan lo ni ngai a nih chuan khing kan tarlan tak theologian ngaihdan maksak pui pui neite nen khian kan danglam chuang awm lo e. A tawpah chuan Pathian thlarauin min awmpui chiang mai Hetia sum inlumlet hi Mizo kut ah a awm chhung chuan nei em em lo mah i la, kan nghei lo tlang ang a, sum inlumlet hi Mizo kutah a la awm miau chuan hun rei tak chhung chu tlem a neinung deuh te leh pachhe deuh te pawh, Pathian awmpui na nen ei leh bar ah kan in peizawn tlang chho zel thei dawn a ni. Thuthlung Hlui, lalte an lal hma hun atanga Jerusalem tihchhiata a awm dawn hnaih thleng khan zawlnei der kan hmu fo a, Pathian zawlneitena an sawisel thute pawh kan hmu a ni. Sap ho pawh music instrument nen an zai chuan kan pawm thei tho. Ka nunna hial lo tawpin he khawvel ka chhuahsan ni lo thleng mahse la, Isuan min awmpui, ka thla a muang takzet a ni. Heng ngaihdan pahnih insualte hi ṭ awmpui tu an tam em em a, chuvang chuan Kristiante chu kum zabi 1-na lai vel khan rinna kawngah an buai hle a ni. Nutling kum 32 (maid) chuan a pi leh pu hnathawk chhungin a enkawl tak mipa naupang kum 2 mi chu hanger nen a vuaa a pi leh puin police hnenah an report thu hriat a ni. Pathianin min awmpui ang a, hlim taka kan awm Awle, Kum 2017 hma chhawng tur hian Pathian in min awmpui dawn a, harsatna tam tak kan tawk dawn, mahse heng kan harsatna te hi Pathian in mi chher nan a hmang dawn a ni tih hria in, harsatna te hi kan nungchang ti nghet leh siam tha tu ah ngai in, Cho na zawk ah nei ang u. “Min la awmpui se chuan tuna kan koah kan nghah tam tak hi ka pa koah kan nghat ngei anga, keini pawhin puitlin kawng kan zawh har ngei ang,” tiin a sawi bawk a ni. khawpmaikuthlei mi kalo ni bawk nenva kuaha va pawm hi ka hrat em ema ahaw ngai lemlo, Tumkhat chu May 4, 2018 pah bawk a, kan principal te hian. Fa5 an nei a. Sim duhna tak tak nena Krista khawngaihna kan hmachhuan phawt chuan englai pawhin hnehtu kan ni zel ang. Ni1 cu ka thianpa nen kan leg cuak a kan hmelhriat than kn lenlut fo thn na inah cuan kan kal See more of Mizo sex story on Facebook. Secy MPCC chuan CADC inthlan chungchang sawiin, BJP atanga thlan tlinten MNF kan thawhpui thei lo tiin min rawn pan a, Chawngte-ah hian BJP State hruaituten an awmpui bawk si loh avangin min rawn dawrtute lo hnar ngawt thu a awm si lova,CADC-chhungah chuah thawkho tur ni mah ila Mizoram pum ngaihtuahin keini Sikkim Mission in tan dan… Hun rei tak atanga kan lo thlir leh mi thahnemngai te bang lova tawngtaina chhanna chu kum 2006 BCM Assembly kaltlangin a lo awm ta chu chu BCM Sikkim state a rawngawlna bul tan tur a Missionary tirh luh a ni. Kan kutthak kan hiah vak vak hian nakin zelah harsatna min thlen lian zawk a ni. Vânram KAN ȚAWNGTAINA -DAVID SAILO ToMZ April 23, 2018. Kum 1997 (Congress ministry hmasa hun tawp) khan Tuikuk-te chu Mizoram atangin umchhuah an ni a, an rawn kir theih nan hmalakna sawrkar nen nei chho char charin dawhkan tum 13 lai Mizoram sawrkar leh Tuikuk hian an kilho JOSEFA CHANCHIN TLANGPUI. com/awmpui-pakhat-chuan-a-kawr-phelh-laiAwmpui maid pakhat chuan a inbual tur chu a kawr leh kekawr a phelh lai thla a inla a chu chu Online ah a mah ngeiin a post. 2 Jehova’n a mite a ngaihtuah dân chu Bible aṭangin kan hria a. 7:12. a awmpui țhin a ni tih a hriat miau avangin Potiphara 1 July 2018(New Zealand time) ka u min peih loh san tih ka hriat khan,”Pathianin hun a ti a, a chawlh tir ta ni” tihin inti pachang takin ; chhungte leh thiantha te nen phone atang kan inbia a. Two Weeks. Awmpui tur pawh ka u te bawkin an lo ngaihtuah leh mailoh te chuan. A kutchhuak dang tam tak kan thlir tel dawn avangin a hla phuah ringawtah hi chuan rei tak kan cham hman dawn lova, a hranpa taka zir tham a hla tam takte hi he lai bung leh changah ringawt hi chuan kan sawifiahin kan chhui chiang hman bawk hek lo vang. Hetiang hian kan \awng\ai thei: “Lal Isu, Thlarau Thianghlim dawng tûrin tihtûr awm apiang ti tûrin ka inpeih a. Nakinah,… Fakna Hla (Songs of Gospel) 537: Lalber sipai kan ni Lettu: Rev. Kan hriat angin, Upa Lalrema pa Upa Ralkaikima kha ringtu hmasa, kohhran hruaitu, Upa a ni a. A tak anih ka rinna chu ( keimah) A thih atanga thlakhat leh a chanve velah huanah kan feh a, hetah hian lawm ka hmuh ve chu!!!!! Ka chhungte nen kan kal a, ka kal hmasa ber a, thlam kan thlen chuan ka lut ta a, thlam chhuata mutna ka siamah chuan alo mu a, minlo nuih vur vur mai anih chu!!!!! ka hlau lutuk chu ka rak tuarh mai a, ka chhungte an lo kal chuan alo bo hman deih ani. Create New Account. an awmpui nula chu thingpui a lum tir Mahni insengsova kan khua an rawn tlawh mai bakah, mi harsate hnenah tanpuina an pe hi, Phullen khawtlang chuan lawm thu a sawi tak meuh meuh a ni. a chung di Author: ” ☻☻ Awiiii Rose,i Kawr nalh zia kha! i inhmeh tawps. Han zawng phawt teh awmpui tur chu, thlengsil i phunpui rei tawh bawk a" nui țha chung chuan a ti ta nge nge a. a, an thawl hle nghe2kan pi hi. 24 Tin, kan awmpui zînga tute emaw thlânah chuan an kal a, hmeichhiate sawi ang ngeiin an hmu a; nimahsela, amah chu an hmu si lo va,” an ti a. kan khawvel chen dan te leh kan hun hman dan te hi kan Kristian nun nen a in milh em tih hi mahni in zawt theuh ila?Thlai te hunawl hman that leh kan ramtan a mi tangkai nih theuh Social Life Ṭawng hrilhfiahna khan Whatsapp Group ah, hming hmerh meuh a zawhna min pek, kan inchhanna kha, tunah AB Vajpayee ber a thih takah chuan, tlem thai A hmasa in heta lo kal te chung ah lawm thu ka sawi phawt duh a, mizo nih hi a va nuam em? Khawvel khwai hmun ah pawh awm I la, chhiatni that ni a mizo tlawmngaihna nen a kan in tawi awm hi a va nuam in a va han lawm awm tak em. Min duh hluam hluam thin khawp mai. Thil awm dan chu Thailand khawpui Bangkok ah thailand mi tho hmeichhe pakhat kum 32 …Facebook kan hman dan atang kan mizia 70% a lang tawh ani” tiin mi thiamte chuan an sawi. Upload lui kan awm a nih chuan Dan anga hma lak a ni ang. mi awmpui a tang turin a tir kal ka la hre hauh lo mai, mahse NU HMANGAIHNA erawh chuan hna 24 Kan awmpui zînga ṭhenkhat pawh thlânah an va kal ve a, hmeichheho sawi ang chiah khân thil an va hmu a; mahse, amah chu an hmu bîk si lo,” an ti a. Mahse, reilo te a'n a ral leh dawn, Chhura chanchin chu kan hre bel viau tawh ngei ang. Phullen chu, ruihhlo, zu leh drugs awm lohna, khaw nuam tak ni ṭhin kha, a ti ṭhuanawm zawnga awm lui tlatte kan lo awm a nih chuan, bansan a ṭul thute a sawi a. High School kan zir lai Chu Êng chuan Keimah lo chu Pathian dang tumah an awm lo. Kan tunlai khawvel hi Pathian nen lo chuan a va rapthlak ta em! Thlamuang taka awmna tur a ni ta lo. First Security te nen ZURUI kan man - Duration: Awmpui Thinchhia Part -58 Jan 07, 2019 · Mizo te hi Thei thur heh tak mai hi kan nia. Ka ngaiin ka thlahlel thei hle. kan awmpui nen Chaw kan ei theih hma a ta chaw min fah thin a, kan tlei loh hlauvin min awi nileng thin. a, an awmpui nen mi 3 an khawsa. Jones & ThangaLalber hmaah kan ding ang,Angel nen hla kan sa ang. Mankima Kum 76 W/o Hrangthuami, Tuithiang veng chu 12 June, 2017 zing khan Cancer natna avangin a boral a, vawiin june 12 dar 12:00 hian vui a ni. He hla phuahtu nen hian kan dinhmun a inang a van inang tak em! Tunge a nih pawh hriatloh khawchhak mi awmpui ngai lova a ni’n min awmpui thei chu keini tan Jo-a- Josepa ka nia sep-a tiin min ko thin. I tuipui loh zawng pawh ni se, mi dangte kan lawm ngei mai. , ka Treasurer rinawm hian Ka ngaihtuah ngai tawhloh kan nunhlui ka ngaihtuah a, kan chhungkua hlimtaka kan awmlaite, kan tleirawlchhuah chhoh lai hun hlimawm tak tak te ka ngaihtuah kai ta zel a. Sangtea chuan,"Eee i hming min la hrilh lo,keichu Sangtea ka nia,"chaw hmuam ṭun chung chuan a chaw thleng nen chuan a lo phei a. Lawmthu sawina hun kan hmang! Ram tana i thawh/service na turah pawh Lalpan awmpui zel che rawh se! Mizo Wesleyan Church Biak inah Pastor Thangte-an Ka Nu hming chu Lalnunmawii a ni a, farnu pakhat Lalsangmawii ka nei bawk. php?t=1321&start=6Oct 2, 2016 MISUAL PA:7 . TIME TO SAY GOOD BYE Pu Sapchhawna hi Pachuau a ni awm e, ti an awm a, a awmpui Pu Hrangzinga’n hmar a ti a, a eng ber dik hriat a har. Chutianga irhfiak reh thei lova ni 3 vel ka awm hnu chuan darkar khat mai nilo darkar thum lai mai kan inrfiak chho ta a, keimah mai nilo, damdawi ina ka awmpui te zawng zawng nen chuan kan mangan hman a, theih tawp min chhuahpui a, an chhung te hmun hran hran a mi Irhfiak damdawi zawtin an buai chung mai. Aug 22, 2011 Zanlai arkhuan a hun meuh chuan kan inkhawih pha der tawh a ni. Eng emaw rauin a awmpui vanga ZIRLAI13 SEPTEMBER 29, 2012 KAILÂWNA ANGELTE LÂWNLAI CHÂNGVAWN: “Ka awmpui zêl ang che a, Nang pawh in chhûngte nen vawiin Nang malsawmna ni ang che. Theih chang se chhungkim lungduh te nen, Lalpian cham lawm ka nuam e; Suihlung rual a hlimzai vawrin/tlaikhua varin, Thinlai ruk lawm a kim ngei ang. Kan awmpui, kan nau awmtu, kan thawmhnaw sutu etc. Galatia Lehkhathawnah hi Ka Nu hming chu Lalnunmawii a ni a, farnu pakhat Lalsangmawii ka nei bawk. Mar 31, 2018 mizoram ponah hna ka thok a kan nu hi sum dawn thin nia Voikhat chu kan nu hian hmun dangah zin don a air ticket la vek toh a, a nu hi la Mar 31, 2018 Thingtlang khua ah ka nu leh pate nen kan awm a. te chungah hian that chhuah ila, mihring, mi puitling an nihna angina zahawm takin en ila, kan hnuaia thawk kher lo, kan aia dinhmun chhiate, endawngin, hmusit lo ila, malsawmna ropui tak kan dawng zawk anga. 5th October 2016 admin 0. ka khawhar lai ber pawh a min hnem tu chu ani hi ani tlat,ka nu erawh in min ngaihtuah leh tawh ngailo reng reng in ka thleng Jul 28, 2016 Kan ti ti chho zel a, kan ngaihdan inang ta em em chu, 'Taxi fare hi tlawm se, Damdawi inah damlo kan awmpui a, ka thianpa nen chuan Nu pakhat pawh khan "Kan nulat ve lai chuan tlangval nen thing kan han In a thlen chuan an awmpui pa living room a lo bawk chu an room ah a ko chho a. Damlaithlâ kan tih hi mihring hmelhmang leh che vel, an thawm hawha ramhuai inlarna tih hi ka pawm ve dan chu a ni a, thil sawi fiah thiam har tak a nih avangin thil mak huanga han rinluh loh chi niin a lang tlat lo a ni. Vanlalthanga (RIP) chuvang chuan Pathian thlarau-in a awmpui a, thlarau mi leh Pathian A hmasa in heta lo kal te chung ah lawm thu ka sawi phawt duh a, mizo nih hi a va nuam em? Khawvel khwai hmun ah pawh awm I la, chhiatni that ni a mizo tlawmngaihna nen a kan in tawi awm hi a va nuam in a va han lawm awm tak em. Mahni zawn theuha kan buai tawh dawn avangin tuna inkawmngeih em emte pawh hi kan inngaihsak theih loh hun a lo la thleng anga, kan taksain a chakna a hloh a, kan tha te a lo zur hunah chuan awmhmuna titiin, min ngaihthlak saktu te an awm chuan kan chanchinte hi kan la sawi thin anga, lungleng leh za lo chung chung pawha kan nuih hun a lo la thleng dawn asin. Tuna ka hmaa ţhu hian bawihsawmin, midang a pun ta nghal a ni. Sam 50:15-ah chuan Pathianin amah kotute a ṭanpui duhzia kan hmuh kha, chupa nen chuan an inkawm a, Pathian thlarauin a awmpui a, ngaihdam dilin a JOSEFA CHANCHIN TLANGPUI. i lei thar maw?” ”Kan Pa min lei” ”Awiii, a va fel ve, engtin nge a lei sak zawk che a?” ”Englo a nia, kan awmpui Nula nen … Kan bula awm ve reng turin kan ngen a. A fanu in a awmpuia pawnah thil ka va lei ang a tia a rawn haw duh tawh lo. TIME TO SAY GOOD BYE A place where my feelings, point of views, whatever was kept in it. HOME; SIGN IN; Saturday, December 24, 2016. U. “Chutichuan kal ula, hnam tina mi zirtîrah Kan Member Pu R. engtin nge maw kan han tih ang aw. Ka fanu nen" "I nupui a awmpui theih chuan i nupuiin a duh ve ani mai lawm. Author: AWMPUI THINCHHIAViews: 17KAwmpui Pakhat Chuan A Kawr Phelh Lai Picture A Post https://www. Kan tluang lo hle mai a, Meghalaya pelh dawn tepah hian kan chuanna Sumo chuan Truck a la su zui a. Chu leimin na ațang a hla vaklo ah chuan hmeithâi pakhat a awm a, a vah te pahnih nen. Secy MPCC chuan CADC inthlan chungchang sawiin, BJP atanga thlan tlinten MNF kan thawhpui thei lo tiin min rawn pan a, Chawngte-ah hian BJP State hruaituten an awmpui bawk si loh avangin min rawn dawrtute lo hnar ngawt thu a awm si lova,CADC-chhungah chuah thawkho tur ni mah ila Mizoram pum ngaihtuahin keini Kan ram leh hnam tluchhe mêk hi ka vei ber mai a ni a. Entîrna pathum kan sawiho vang: Pakhatna Daktawr-te hnenah a dinhmun a hrilh vek a, a awmna an sawn ta hlauh a, telephone awmna room-ah an dah ta a, a fapa nen chuan an inbe thei ta a ni. KA PAWNGSUAL Kan chhungkua hi panga niin kan upa ber nen thlak tiin ka awmpui thin a ka zirna ah ka tan kal vel pawh a awlsam phah phian mai. Nutling kum 32 (maid) chuan a pi leh pu hnathawk chhungin a enkawl tak mipa naupang kum 2 mi chu hanger nen a vuaa a pi leh puin police hnenah an report thu hriat a ni. han en ve chhin teh . ‘Pathian kan hnena awm’ hian min awmpui theuh a; kan kawngte aiin a kawngte chu a ropui zawk tih hi sawi tam ngai lovin mitin mai hi min zirtir a Jul 15, 2013 · Can we use HXH explanation of Nen for Db's Ki? Discussion, generally of an in-universe nature, regarding any aspect of the franchise (including movies, spin-offs, etc. ! Awmpui i nei duh anih ngai pawn i hriatchian chauh awmpui rawh. © The MIZO, USA The MIZO (Mizo Literary Journal, USA)-a thu chhuahte hi hmun danga tar chhuah emaw bel emaw a nihin, a ziaktute hnen aṭanga phalna hranpa hmu lote . a vah te pahnih nen. Lettute: Rev. I awmdan ah chhungkua pa itling em? le kan chhangchhe bawk nen eitur lah kan hau tak em em mai bawk si ti in a chhang mai a,mahse la chupa bawk chuan in Tûn kâr kalta khân kan vêng KṬP inkhâwmnaah musical drama hmuhnawm tak mai kan thlir a. Mi dangte tui zawng \awmpui thiam tum hram : I tui loh zawng leh i duh loh zawng tak kha \henkhat chuan an tuipuiin an hlimpui viau thei. com/2012/10/hmei. In kan han thleng chu a lo thim khup a,thimtham ah chuan inthlak in boxer leh tawnzau nen chauh k awm a,bati ka chhi eng thuai a. Ka Pathian, min awmpui mawlh ang che. A room awmna lam ah chuan ka hruai phei a, A u te room nen chuan alo in thenawm chiaha, kawngka te kan han lut a. Keini pawh a rang lamin kan va thleng phei nghal a. Chutia a rûka hlim taka nun kan hman dun lai chuan ka chhungte’n an lo hria ni maw ka pi dam loh chhuanlamin ka pite khaw lama awmpui turin min tir ta a. Eden huan hloh tawh pawh siam thar leh a ni ang a, chu chu thuhnuai rawlhte chuan an luah tawh ang. He issue hi fing taka tihfel a tul hle a ni. Upa Liankima Foster Recording Isu min awmpui tlat rawh, Isu min kalsan lul suh; Isu nang nen awm ka duh Hetiang ringtu kan lo ni ngai a nih chuan khing kan tarlan tak theologian ngaihdan maksak pui pui neite nen khian kan danglam chuang awm lo e. “I thiam em kha; tun chiah min awmpui leh rawh” ‘awmpui’ a tih chuan min hneh riau! Ka bialpa chu chumini chuan a rawn kal lo hlauh bawk a, hmeichhe tlawm tak angin min sawmna chu ka hnar thei ta lo, ka zui youniq Linkbar. Mizo lalte nen Play and Listen please subcribe Awmpui Thinchhia - Sunday khan i van chhelo 😂 Mp3 . a ni naa a fate awmpui hek lo, an chhungkaw khawsakin a zir bawk nen, Mar 28, 2013 SDO sap chuan ama bungalow-ah a awmpui ta a, tleirawl hmeltha deuh a Hetih lai hian, “Nang nen kan inneih loh chuan tumah dang ka nei Jun 15, 2014 He thil hi keima tawn ngei ani e kan awmpui nu remi nen chuan atir chuan kan in ngaih ve khawp mai ka chhungte chuan fanu tak2 ang in an See more of Mizo sex story on Facebook. Ina awmpui reng aiah tiin, April thla tir khan an zawhte chuam ve ve pawmin chhungte kan tlawh kual pui a. Filipino a hming Susan Poulah chu Singapore ah awmpui hna thawkin a awma amah hi a hmelthain Kan dam lova, 'Pathianin hrehawm kan tawrh hi a phal a ni,' kan ti a, kan hrisel em em laiin, 'Pathianin hrisel taka awm turin mal min sawm a ni,' kan ti leh bawk a. nupuiin a thihsan avang in a fanu hi a awmpui ani. Rukru pa rit ti lutuk chuan thei leh thei lo hian. a thil tih tur hi a hneh sawh em2 țhin. Pakhatin bungrua a thiarchhuah laia lo awmpui tu nih ringawt pawh nuamlo khawpin Numami chu a Oct 19, 2018 entir a nei tha khawp mai nu leh pa te hi kan in enfiah a hun tawh . ” . Kum tam kan hneh theih loh pawh Krista nen chuan zankhat thil thuah pawh kan hneh thei